Välkommen till d.n.a – design and art

HÄRLIGA GRÖNA SKÖNA SOMMAR!

Upplevelser, härliga intryck och en alldeles tokig shoppingupplevelse!

Förutom underbara produkter så vill vi erbjuda dig härliga dofter, skön musik och en alldeles tokig men samtidigt avkopplande shoppingupplevelse som får dig att må bra. Vi visar företag som saluför okända potentiella upcoming designers och har som affärsidé att exempelvis förmedla och sälja förhöjande och förskönande produkter för dig och ditt hem, produkter som du inte hittar någon annanstans i Göteborg, Stockholm och Malmö. Bakom varje alster finns det en stor tanke, mycket arbete och ett varmt hjärta från olika formgivare. Inget massproducerat, endast unikt!

Förändring en del av affärsidén

Förändring är en viktig del i mångas affärsidér och detta speglar sig i sortimentet. Produkterna och tjänster du finner på designandart.se är antingen tillverkade i en begränsad upplaga eller finns hos företagen under en begränsad säljperiod. Detta gör att det du köper är unika och speciellt utvalda varor och det blir dessutom spännande för dig som kund att ofta besöka våra samarbetspartners!

Rostig inredning!

Varför består många produkter av rostiga inslag?

Inredning ska spegla idéer på ett bra sätt. Inslagen ska föra tankarna till något som förändras och som lever, som byter skepnad men ändå består under en lång tid. Rost. Rost lever, byter färg, förändras och färgar dessutom av sig! Färga av sig på dig och ditt sinne.